Majoitus

Majoitus valitaan ilmioittautumisen yhteydessä ja VALINTA ON SITOVA. Suosittelemme kaikille ulkopaikkakuntalasisille ensisijaisesti koulumajoitusta, sillä hotellit ovat kyseisenä viikonloppuna todella täynnä. Jos valitset vaihtoehdon järjestän majoituksen itse, varmistathan majoituspaikkasi ennen lipun ostamista.Majoitusvaihtoehtoja SOOLin Talvipäivät 2022 -tapahtumaan

1. Koulumajoitus

Koulumajoituksessa majoitut jossakin Joensuun koulussa. Koulut jaetaan ainejärjestöjen mukaan eli saman ainejärjestön jäsenet on samassa koulussa. Pyrimme myös sijoittamaan saman kaupungin ainejärjestöt samoihin kouluihin.

Kouluilla majoituskäyttöön on varattu luokkatiloja, liikuntasaleja ja mahdollisesti muita käyttöömme annettuja tiloja. Kouluilla nukutaan lattialla, joten majoittujan on tuotava oma patja, makuupussi, tyyny ja muut tarvikkeet koululla yöpymiseen.


2. Hiljainen koulumajoitus

Koulumajoituksessa bileet voivat jatkua läpi yön ja meteliä voi syntyä, ja siksi tarjoamme vaihtoehtona myös hiljaista koulumajoitusta. Jos haluat varmistaa kunnon yöunet voit valita hiljaisen koulumajoituksen, jolloin pyrimme sijoittamaan sinut tilaan muiden nukkumisrauhaa toivovien kanssa. Hiljainen koulumajoitus on mahdollisesti keskitetty yhdelle koululle, jolloin kaikki hiljaisen majoituksen valinneet yöpyvät kyseisellä koululla ainejärjestöstöstä riippumatta. Kouluilla majoituskäyttöön on varattu luokkatiloja, liikuntasaleja ja mahdollisesti muita käyttöömme annettuja tiloja. Kouluilla nukutaan lattialla, joten majoittujan on tuotava oma patja, makuupussi, tyyny ja muut tarvikkeet koululla yöpymiseen.


3. Järjestän itse majoituksen

Voit valita myös vaihtoehdon järjestän oman majoituksen, jos olet esimerkiksi yöpymässä kaverisi luona tai hotellissa. Huomaathan hotellimajoitusta harkitessasi, että Joensuun hotellit ovat todella täynnä 4.-6.3. lähellä järjestettävän ampumahiihdon maailmancupin takia.  Jos valitset tämän vaihtoehdon, varmistathan majoituspaikkasi ennen lipun ostamista.