Majoitus

Majoitus valitaan ilmioittautumisen yhteydessä ja VALINTA ON SITOVA. Suosittelemme kaikille ulkopaikkakuntalasisille ensisijaisesti koulumajoitusta, sillä hotellit ovat kyseisenä viikonloppuna todella täynnä. Jos valitset vaihtoehdon järjestän majoituksen itse, varmistathan majoituspaikkasi ennen lipun ostamista.


Majoitusvaihtoehtoja SOOLin Talvipäivät 2022 -tapahtumaan

1. Koulumajoitus

Koulumajoituksessa majoitut jossakin Joensuun koulussa. Koulut jaetaan ainejärjestöjen mukaan eli saman ainejärjestön jäsenet on samassa koulussa. Pyrimme myös sijoittamaan saman kaupungin ainejärjestöt samoihin kouluihin.

Kouluilla majoituskäyttöön on varattu luokkatiloja, liikuntasaleja ja mahdollisesti muita käyttöömme annettuja tiloja. Kouluilla nukutaan lattialla, joten majoittujan on tuotava oma patja, makuupussi, tyyny ja muut tarvikkeet koululla yöpymiseen.


2. Hiljainen koulumajoitus

Koulumajoituksessa bileet voivat jatkua läpi yön ja meteliä voi syntyä, ja siksi tarjoamme vaihtoehtona myös hiljaista koulumajoitusta. Jos haluat varmistaa kunnon yöunet voit valita hiljaisen koulumajoituksen, jolloin pyrimme sijoittamaan sinut tilaan muiden nukkumisrauhaa toivovien kanssa. Hiljainen koulumajoitus on mahdollisesti keskitetty yhdelle koululle, jolloin kaikki hiljaisen majoituksen valinneet yöpyvät kyseisellä koululla ainejärjestöstöstä riippumatta. Kouluilla majoituskäyttöön on varattu luokkatiloja, liikuntasaleja ja mahdollisesti muita käyttöömme annettuja tiloja. Kouluilla nukutaan lattialla, joten majoittujan on tuotava oma patja, makuupussi, tyyny ja muut tarvikkeet koululla yöpymiseen.


3. Järjestän itse majoituksen

Voit valita myös vaihtoehdon järjestän oman majoituksen, jos olet esimerkiksi yöpymässä kaverisi luona tai hotellissa. Talvipäivien hotellitarjouksen löydät alta.

Hotellitarjous

Original Sokos Hotel Kimmel

  • Yhden tai kahden hengen huoneessa 112€/vrk standard-luokassa
  • Lisävuode 25€
  • Superior-luokka +20€
  • Sisältää aamiaisen ja S-korttiedut

Original Sokos Hotel Vaakuna

  • Yhden tai kahden hengen huoneessa 95€/vrk standard-luokassa
  • Lisävuode 25€
  • Superior-luokka +30€
  • Sisältää aamiaisen, asiakassaunan käytön sekä S-korttiedut

Huoneet ovat varattavissa osoitteesta www.sokoshotels.fi varauskoodilla BSOOL2022. Tarjouskoodi on voimassa 8.4.2022 saakka, jonka jälkeen huonevaraukset saatavuuden mukaan.

Jos päätät vaihtaa koulumajoituksen hotellimajoitukseen, peruthan majoituslippusi lähettämällä meille sähköpostiin ilmoituksen majoituslipun perumisesta osoitteeseen joensuuntalvipaivat@gmail.com