Talvirieha ja päivätanssit

Talvirieha on ulkoilutapahtuma, jossa järjestetään leikkimielisiä kisoja. Talvirieha järjestetään Sirkkalan puiston alueella, Original Sokos Hotel Kimmelin takana. Päivätanssit tanssitaan hotelli Kimmelin yhteydessä olevan Las Palmasin tiloissa, missä opeopiskelijoita viihdyttää DJ. Talvirieha ja päivätanssit järjestetään yhtäaikaa, joten talviriehasta on helppo käydä lämmittelemässä päivätansseilla sisätiloissa. Päivätansseihin sisäänpääsy Talvipäivät 2022 -rannekkeella ja narikka on osallistujien käytössä, mutta tavaroiden säilytys narikassa on omalla vastuulla.


Milloin: la 23.4. klo 12.00-17.00

Missä: Sirkkalan puisto ja Original Sokos Hotel Kimmel

Talviriehan lajit

Kengänheitto

Testaa heittokätesi ja haukankatseesi koordinaatio ja tule mukaan kengänheittokisaan. Tehtävänäsi on heittää erilaisia kenkiä, sandaaleista saappaisiin, kohti maalitaulua. Kerää pisteitä ja voita mahtava palkinto!

Kengänheittoon on vapaaosallistuminen, eikä ennakkoilmoittautumista vaadita. Osallistu ilmoittamalla nimesi ja yhteystietosi heittopisteellä. Parhaat pisteet keränneet osallistujat palkitaan ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Talviriehan päättymisen jälkeen.

Paikka: Sirkkalan puisto

Ajankohta: klo 12-17

_______________________________________________________________________________

llmoittautumisohje

Talviriehan lajeihin (vaateviesti, norsupallo ja karaokekisa) ilmoittaudutaan etukäteen.

  • Ilmoittautuminen aukeaa pe 8.4 klo 9.00. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeilla, joihin löydät ilmoittautumisen alettua linkit alempaa lajien kuvauksen vierestä.
  • Ilmoittautumisaika päättyy 15.4. klo 23.59.
  • Vain yksi joukkueen jäsen ilmoittaa koko joukkueen. 
  • Jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla lippu SOOLin Talvipäivät 2022 -tapahtumaan. 
  • Katso tarkemmat joukkuerajoitukset lajin esittely kohdasta alempaa.
  • Joukkueille ilmoitetaan tarkka kilpailuaika ilmoittautumisen päätyttyä.

Norsupallo

Ensimmäinen laji on varmasti myös Hileen mieleen. Norsupallo on tuttu laji myös talvipäiväkansalle aiemmilta vuosilta. Isommalla pallolla pelattava jalkapalloturnaus kerää kasaan tänä vuonna 12 joukkuetta. Peliaika 10 min ja tasatilanteesta siirrytään armottomasti suoraan rankkareihin!

Ajankohta: klo 12-15

Paikka: Sirkkalan puisto

Joukkueen koko: 5-6 pelaajaa, joista yksi ilmoittaa joukkueen

Joukkueiden määrä: 12 joukkuetta

Vaateviesti

Toinen ulkolaji on tänä vuonna vaateviesti. Viestissä joukkueet kilpailevat aikaa ja toisia joukkueita vastaan. Yksi joukkueen jäsen ilmoittaa koko joukkueen. Viesti suoritetaan niin, että joukkueen ensimmäinen kilpailija juoksee vaatteiden luokse, pukee ne päälle, juoksee oman joukkueen luo ja riisuu ne joukkueen edessä. Seuraava osallistuja saa alkaa pukemaan vaatteita päälleen sitä mukaa, kun edellinen riisuu. Kun kaikki vaatteet ovat päällä, saa kilpailija juosta kääntymispisteelle ja takaisin. Vaihto tapahtuu taas joukkueen luona, kun kilpailija riisuu ja antaa vuoron seuraavalle. Näin toimitaan, kunnes kaikki joukkueen jäsenet ovat suorittaneet tehtävän.  

Ajankohta: klo 14-16

Paikka: Sirkkalan puisto

Joukkueen koko: 4-6 henkilöä

Joukkueiden määrä: 20 joukkuetta

Karaokekisa

Tänä vuonna järjestetään myös Talvipäivien virallinen karaokekilpailu! Voit laulaa yksin, kaverin kanssa tai pienessä ryhmässä. Ryhmästä jälleen yksi ilmoittaa porukan mukaan! Talvipäivien virallinen tuomaristo kuuntelee 30 esitystä ja arvioi esiintymistyyliä, heittäytymistä ja fiilistä.

Ajankohta: klo 12.30 - 15.30

Paikka: Las Palmas / Kimmel

Joukkueen koko: 1-4 henkilöä

Joukkueiden määrä: 30 esiintyjää