Bussikyydit TP-viikonloppuna

15.4.2022

Arvoisa Talvipäiville osallistuja,

Osa majoituskoiluista ei sijaitse aivan keskustassa (Noljakka, Pataluoto, Karhunmäki, Mutala ja Nepenmäki). Tätä varten olemme järjestämässä teille viikonlopun ajaksi bussikyydityksiä, mutta meidän tulisi saada varma tieto siitä ketkä kaikki bussikyyditystä tarvitsevat. Bussikyydityksille tulee oma bussilippuna joka tulee ostaa mutta hinta määräytyy sen mukaan kuinka paljon on kyydin tarvitsijoita ja kuinka paljon tarvitsemme busseja. Pyrkimys on kuitenkin että hinta on enintään 10 €.

Liittenä on linkki jonka kautta voit ilmoittaa bussikyyteihin ja toivoisin vastausta sunnuntaihin 17.4. mennessä jonka jälkeen ilmoittautumista bussikyyteihin ei oteta vastaan. Huomioithan, että ilmoittautuminen bussikyyteihin on sitova. Toinen vaihtoehto on kulkea taksilla. Olemme järjestäneet teille omat bussit sillä Joensuun kaupungin liikennöintiin ei mahdu + niiden aikataulut eivät mene tapahtuma-aikataulujen kanssa yhteen. 

Tulemme ottamaan teihin uudestaan yhteyttä bussilipun oston ohjeistuksen myötä sekä infoamme erikseen bussikuljetuksien aikatauluista jos valitset bussikyydityksen. Jos valitset bussikyydityksen, koko viikonlopun matkat Joensuussa sisältyvät bussilipun hintaa. 

Linkki tässä: https://forms.gle/imypwFsAjnwiCMpFA


Ystävällisin terveisin,

Joka ry